Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Rihanna a fiatal RnB énekes 

 

Rihanna az idei nyár új hangja.Amerikától Európáig játszák a rádiók,,Pon De Replay"című számát,melynek köszönhetően felfigyelt rá Jay-Z,a Def Jam Recordings elnöke.

,,Abban a percben amikor meglátott már tudta,hogy sztár leszek"-mondta Rihanna.Még aznap felajánlották neki a lemezszerződést.A 17 éves barbados-i lány élvezi a ,,Pon De Replay" sikerét.

A ,,Pon De Replay"-t április eleje óta játszák a tengerentúli adók.Rihanna ezzel a dallal bekerült az RnB/Hiphop top 40-be,majd a Billboard Hot 100,Pop 100 és Hot Digital Song listák élére.Rihanna gyermekkorában kezdett énekelni, majd a "Pon de replay" producerei -Evan Rogers és Carl Sturken- segítségével került a Jay-Z tulajdonában lévő Roc-A-Fella-hoz.

"Főleg Beyoncée gyakorolt rám nagy hatást"- nyilatkozta Rihanna. "A stílusom inkább RnB, a karibi hatás inkább a zenében érezhető."

A "Music of the sun" című albumról a következő szám az "If Its Lovin That You Want" lesz, a zenét pedig a Trackmasters csapat szerezte.

 

      Rihanna egy filmben vállal szerepet!

 

                                                            

Rihanna a mozivásznon is bizonyíthat,ugyanis filmszerepet kapott.A fiatal énekesnőre a Pon De Replay sikere kapcsán figyeltek fel a ,,Bring It On,Bring It On,Bring It On Again!"című film producerei,és azonnal szerződést ajánlottak neki.Rihannának nem lesz különösebb gondja a karakter megformálásával,ugyanis saját magát alakítja majd.Ő ettől függetlenül órákat vesz,mert abban reménykadik,hogy a film miatt egy csomó lehetőséget kap majd  a késsöbbiekben is.

 

Rihanna:Új album

Rihanna teljes gőzre kapcsolt: a második nagylemez várhatóan nyáron jelenik meg. Az énekesnő második nagylemeze A Girl Like Me címmel kerül majd a boltokba, az első kislemez pedig még tavasszal megörvendezteti a közönséget.

Az S.O.S. (Rescue Me) egyébként már most nagy tömegeket mozgat meg, naponta több ezer rajongó tölti le az előzetest a hálóról. A dal klipjében Rihanna levetkőzte kislányos mivoltát és úgy jelenik meg, mint egy modern díva, kicsit talán Beyoncé-hoz is lehetne hasonlítani.A vadonatúj albumról, a főleg a reggae-ért, a hiphop-ért és a soul-ért rajongó csillag, annyit árult el, hogy némi rockos befolyásoltság is érezhető lesz rajta.