Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 INTERJÚ RIHANNÁVAL

 

 

A ,,legenda˝ szerint már az első meghallgatásakor annyira lenyűgözte Jay-Z-t,hogy a rapperből kiadó nagyfőnökké vált sztár addig ki sem akarta engedni az irodájából,amíg Rihanna alá nem írta a szerződést.

Barbadost a világ egyik legcsodálatosabb tájának tartják.Milyen volt ott felnőni?

Fantasztikus!A barátaimmal rengeteget jártunk strandra.Egy igazán jó kis csapatunk volt,akikkel az egyik helyi diszkóban táncoltunk hétvégenként.Sok tengerparti város unalmassá válik azok számára,akik ott élnek,de ahol én laktam,mindig történt valami!

A karrieredet is annak köszönheted,hogy felfedezett az egyik nyaraló...

Ott töltötte a vakációát Evan Rogers,aki az egyik legjobb zenei producer.Az egyik barátom bemutatott neki,és ő a szárnyai alá vett.Felvettünk néhány dalt,elküldtük a kiadóknak,és a Jay-Z által vezetett Def Jamtől rögtön felhívtak.

Régóta álmodoztál arról,hogy posztár leszel?

Ez volt minden vágyam!Teljesen hétköznapi életet éltem,suliba jártam,de közben azon törtem a fejem,hogy hogyan tudnám elérni,hogy felfigyeljenek rám.15 évesen indultam egy tehetségkutatón,ahol Mariah Carey Hero című számát énekeltem,de az igazi lehetőséget Evan adta meg számomra.

Magad írod a dalaidat?

Én is részt veszek a dalszerzésben,főleg a szövegek és az énekdallamok kialakítását kedvelem.Sokkal jobb így,közelebb állnak a számok hozzám,mintha egy tök idegen fickó írta volna,mongyuk Svédországban.Persze vannak profi segítőim is,például Ne-Yo,aki a második albumom új kislemezét,az Unfaithfult írta.

Vannak példaképeid?

Óh,rengeteg!Mariah-ra a hangja,Beyoncére pedig a mozgása és az imidzse miatt nézek fel.A Lose My Breath klipjét ezerszer megnéztem,annyira tetszett a koreagráfiája!Bírom Gwen Stefanit is,szerintem ő az egyik legeredetibb énekesnő manapság,aki mindig képes meglepni a közönséget,és elég bátor,hogy ragaszkodjon a saját elképzeléseihez.

Amióta beindult a karriered,Amerikában töltöd az időd java részét.Mi az,amit a legjobban élvezel az új életedben?

Imádok vásárolgatni!Most már megengethetem magamnak,hogy híres divattervezők,például Roberto Cavalli üzleteiben böngésszek.Egyre több új barátot ismerek meg,és velük járok szórakozni,táncolni.Persze a második nagylemezem megjelenése óta nemigen van lehetőségem a pihenésre.

Ezek szerint ritkán jársz haza Barbadosra?

Igen,talán ez a legnehezebb elviselhető része az életemnek.Nem fogok panaszkodni,hiszen azzal foglalkozom,amivel mindig is szerettem volna,és azt sem bánom,ha időnként nagyon felpörögnek körülöttem az események,de azért hiányzik a családom.

Mit tanácsolnál azoknak,akik hozzád hasonlóan szeretnének énekesnők lenni?

Ragadják meg a kínálkozó lehetőségeket,minden döntésűket fontolják meg,és végül,de nem utolsó sorban,érezzék jól magukat!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szekely udvarhely

(Szava Melania Renata, 2009.02.19 16:33)

nagyon jo vagy i love you

medl zsanett

(robyn rihanna fenty, 2008.09.13 10:21)

szia.köcc a szép bókokat:):):):):):)
by:rihanna

medlzanet@citromail.hu

(medl zsanett, 2008.09.12 18:16)

szia rihanna!en egy regi rajongod wagyok!imadom a zeneidet!!!te wagy a peldakepem!!!es mindent megteszek hogy ugy nezek ki mint te!gyonyoru wagy!!millio puszi.zsanett