Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                                      Rihanna 10 titka:

 

 

1. Az S.O.S. című dalhoz készült klipet pont a 18. születésnapján forgatták!

2. Összehozták már Chris Brownnal és Sean Paullal. Chris jóval fiatalabb nála, tehát szóba sem jöhetne, mert Rihi inkább az idősebb pasikat szereti. Sean pedig egyszerűen csak jó arc, jelenleg is együtt dolgoznak, de semmi nincs köztük!

3. Imádja a szájfényt, és  egy kicsit már függő is , hiszen nonstop fénylenek az ajkai:)

4. Az az egyik mániája, hogy minden lefekvés előtt vitamintablettát vesz be. Lehet, hogy már pszihés a dolog, mert ha egyszer kimarad, nem is bír jól aludni! De szerinte este kell pótolni a vitaminszükségletünket!

5. Ha nem sikerül énekesnőként karriert építenie, akkor most az egyetemen ülne és pszihológiát hallgatna. Ez volt ugyanis a kettes számú terve!

6. Tiniként utált magasnak lenni. Már 14 éves korára 176 centisre nőtt, és az összes pasi alacsonyabb volt nála. Mára viszont hozzászokott, sőt örül, hogy viszonylag magas, bár most is van hátránya: nehezen talál háttértáncosokat.

7. Soha nem élt nagy lábon, ezért az első fizetését ruhákra és egy Prada napszemcsire költötte. Nagyon furcsa volt olyan üzletekben olyan darabokat vásárolnia, amelyekről korábban csak álmodozott.

8.Bevallja, Hello Kitty-rajongó . Mivel a világ számtalan országában megfordul, különféle csecsebecsékhez jut hozzá a cicás mintával, és azt vette észre, hogy az üzletek kínálata országonként változik!

9. Mióta ismert lett, mindenki barátkozni szeretne vele. Ő viszont elég óvatos , ezért továbbra is kizárólag a régi barátaiban bízik meg igazán. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem  nyitott új kapcsolatra...

10. Nagy példaképe Beyoncé. Szerinte egy rendkívül kedves, okos és tehetséges lány. Reméli, ő is olyan sikeres lesz, mint Beyoncé, és a zenei karrier mellett színésznőként is lehetőséget kap a bizonyításra!

 

 

                          

 

                                               Rihanna időtöltése:
Szabadidejét álltalában vásárlásal tölti.Barbadosban születettés ott is nevelkedett.Ha Rihanna nem lenne énekesnő,akkorpszichlógusnak ment volna.Rihanna elköltözött az Államokba,hogy beindítsa színésznői
karrierjét,de most csak a zenére koncentrál.Nem szereti atisztességtelen embereket!Rihanna 2006-ban megnyerte az MTV Europe MusicAwards legjobb előadójának járó díjat.A gálán elmesélte az
újságoknak,hogy Beyoncé mindent
elsöprő hatást tett rá,és már kislány kora óta rajong a Destiny's formációvalberobbant énekesnőért.Nemrég lett kész az Umbrella,melyet Jay-Z-vel készített Rihanna.
Jay-Z azt nyilatkozta,hogy őt nem érdekli a 19 éves lányő megvanmst Beyonce-val!!
Rihanna gyermekkora óta rengeteget változott.Még azt is elmesélte,hogy kiskorában az öccsével nagy veszekedései voltak.Néha még üveget is vágott az öccse fejéhez.                                         

még többbbbb!!!!

 RIHANNA 10 TITKA

 

A 18 éves barbadosi lány egyik pillanatról a másikra hódította meg a világot, ezért úgy gondoltuk, alaposan utánanézünk, miben rejlik sikerének titka.

1. "Az S.O.S. című dalhoz készült klipet pont a 18. születésnapomon forgattuk!"

2. "Összehoztak már Chris Brownnal és Sean Paullal. Chris jóval fiatalabb nálam, tehát szóba sem jöhetne, mert én inkább az idősebb pasikat szeretem. Sean pedig egyszerűen csak jó arc, jelenleg is együtt dolgozunk, de semmi nincs köztünk!"

3. "Imádom a szájfényt, és azt hiszem, egy kicsit már függő is vagyok, hiszen nonstop fénylenek az ajkaim :)"

4. "Az az egyik mániám, hogy minden lefekvés előtt vitamintablettát veszek be. Lehet, hogy már pszihés a dolog, mert ha egyszer kimarad, nem is bírok jól aludni! De szerintem este kell pótolni a vitaminszükségletünket!"

5. "Ha nem sikerül énekesnőként karriert építenem, akkor most az egyetemen ülnék és pszihológiát hallgatnék. Ez volt ugyanis a kettes számú tervem!"

6. "Tiniként utáltam magasnak lenni. Már 14 éves koromra 173 centisre nőttem, és az összes pasi alacsonyabb volt nálam. Mára viszont hozzászoktam, sőt örülök, hogy viszonylag magas vagyok, bár most is van hátránya: nehezen találok háttértáncosokat."

7. "Soha nem éltünk nagy lábon, ezért az első fizumat ruhákra és egy Prada napszemcsire költöttem. Nagyon furcsa volt olyan üzletekben olyan darabokat vásárolni, amelyekről korábban csak álmodoztam."

8. "Bevallom, Hello Kitty-rajongó vagyok. Mivel a világ számtalan országában megfordulok, különféle csecsebecsékhez jutok hozzá a cicás mintával, és azt vettem észre, hogy az üzletek kínálata országonként változik!"

9. "Mióta ismert lettem, mindenki barátkozni szeretne velem. Én viszont elég óvatos vagyok, ezért továbbra is kizárólag a régi barátaimban bízom meg igazán. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem vagyok nyitott új kapcsolatra.."

10. "Nagy példaképem Beyoncé. Szerintem egy rendkívül kedves, okos és tehetséges lány. Remélem, én is olyan sikeres leszek, mint ő, és a zenei karrier mellett színésznőként is lehetőséget kapok a bizonyításra!"

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.